top of page
Writer's pictureaistevirkete

„Maža šalis - dideli užmojai“

Būtent taip pavadinau užsienio žiniasklaidos atstovams laiško temą, paskleisdama žinutę apie lėšų kaupimo kampaniją augalų klinikai: https://gogetfunding.com/unique-plant-shelter-needs-new-space-during-covid-19-crisis/

Tikiuosi, kad paspaudę nuorodą, jeigu ne skirsite bent 1 dolerio, tai palinkėsite diskusijos skyrelyje sėkmės siekiant šios svajonės. Nuo manęs vienas energijos pliūpsnis Jums sėkmės, kai to labiausiai Jums reikės gyvenimo momentais. O gal ateis laikas, kai galėsiu atsidėkoti ir kitaip. Parašykite man, jeigu kils minčių, kaip norėtumėte, kad atsidėkočiau už Jūsų paramą: info@gyvybeslangelis.lt

Nors labai jau nejauku kalbėti apie pinigus, o juo labiau jų prašyti - šiuo atveju, mano gėda labai greitai pabėga, kai įsivaizduoju padedanti žmonėms per ekoterapiją (atkūrimas žmogaus ir gamtos ryšio).


Tiesa, mane įkvepia ir mintis, jog artėjančio savo gimtadienio proga galiu sukurti „fundrisingą“ (lėšų kaupimo kampaniją), nes tikriausiai ne kartą esate gavę tokį kvietimą iš Facebook prieš pat savo gimimo dieną.


Taigi, nutariau, kad nebūtų geresnės dovanos, nei žinojimas, kad atsirado reali galimybė pastatyti ekoterapijos centrą Lietuvoje.


Ar to reikia? Manau, kad to reikia kiekvienoje valstybėje. Amerikoje, Australijoje, Japonijoje jau veikia miško medicinos centrai, tad kodėl Lietuva negali pasiūlyti savo piliečiams sveikatinimo per gamtą - mūsų šalies didžiausią turtą - paslaugų?


Tad, kuomet abiturientai šiuo metu iki paskutinės minutės svarsto, kur stoti, mano augalai jau žino, kad nori tapti "gydūnais". :) Leiskite jiems jais tapti!



Dėkoju, kad dalinatės galimybe prisidėti prie šios „gimtadieninės dovanos“ su kitais savo draugais bei artimųjų ratu.

107 peržiūros0 komentarų

Commentaires


bottom of page